Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Het werk afmaken

Is het glas halfvol of halfleeg? Daar kunnen de meningen over verschillen. Toch hebben we de neiging om voor ‘halfvol’ te kiezen. Door het behalen van de titelfinales blijft niet alleen de mogelijkheid open om de kampioenstitel te verlengen, maar heeft Knack Volley Roeselare nu reeds het beoogde Champions League-ticket voor volgend seizoen in handen.

Daarnaast garanderen de finalewedstrijden de club eveneens bijkomende inkomsten die ongetwijfeld welkom zijn na een opnieuw atypisch seizoen. En ook om die laatste reden moet het werk afgemaakt worden. Het volstaat immers niet dat de titelfinales bereikt werden, het werk is pas af (in deze fase toch) met het binnenhalen van het thuisvoordeel. Commercieel heb je dan de garantie van minimaal twee lucratieve thuiswedstrijden. Sportief om een eventuele belle af te mogen werken in de eigen Tomabelhal.

De manier waarop de laatste overwinning behaald werd kon op heel wat waardering rekenen van de pers. Daarom delen we toch ook graag de ongezouten mening van Walter Vereeck van HLN.be via deze link. Zoals alle publicaties van deze ervaren journalist het lezen meer dan waard. En we brengen ook, in aanvulling van het Brilsmurfwedstrijdsfeerverslag, het commentaar van Rik Bekaert in KW.be onder de aandacht via deze link. Zo leest u het ook eens van een ander.

Dinsdagavond vieren we feest bij Knack Volley Roeselare,zoals reeds werd aangekondigd in het artikel ‘Momenten om te koesteren en te vieren’. Het weliswaar puntenloze Lindemans Aalst zal er ongetwijfeld alles aan doen om die nul weg te vegen. Maar dat zou voor Knack Volley Roeselare toch wel een domper op de feestvreugde zijn.

Deze jubileumwedstrijd start om 20.30 uur, het normale aanvangsuur. Onze staff en de voltallige spelersgroep was in de wolken met de vokale steun van zijn supporters en rekent op een herhaling. Een unieke kans dus om je waardering over te brengen en als supporter mee te helpen bij het afmaken van het werk. One team, one family!

 

 

 

DeePee 18/04/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.