Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Het ga je goed Stijn van Schie!

Knack Volley neemt afscheid van Stijn van Schie. De immer vriendelijke Nederlander kwam in het seizoen 2019-2020 over van Caruur Gent na eerdere passages bij het Talentteam Papendal, VoCASA, Zwolle en Groningen. Hij kreeg meteen het lange tijd ingehouden iconische shirtnummer 7 van Ivan Contreras.

Alhoewel de bank dikwijls zijn lot was, bleef de 201 cm lange Noorderbuur zich steevast keihard inzetten op training en was hij altijd paraat om, soms op ondankbare momenten, in te vallen. Zo hielp hij Knack Volley mee om 2 landstitels,  2 bekers en 1 supercup binnen te rijven. Als receptie-hoek was hij ook niet te beroerd om, na het uitvallen van Gavenda, zich dit jaar om te scholen tot opposite.

Het zal vreemd doen om volgend seizoen zijn fiets niet meer aan de spelersingang te zien staan op de trainingsmomenten! De Knack Volley-familie wenst Stijn een mooie verderzetting van zijn carrière. Het ga je goed Stijn! Bedankt!

GDI 10/05/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.