Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Hendrik Tuerlinckx in de Container Cup

De Container Cup, dagelijks van maandag tot donderdag op Play4. Het concept? Een selectie van 30 topsporters en 10 bekende Vlamingen probeert in een metalen container van 12 op 2,2 meter, die in het Koning Boudewijnstadion staat, zo snel mogelijk en individueel een even heroïsche als unieke zevenkamp af te leggen. De disciplines zijn: 1500 m lopen, monkey bars, golfen, 1000 m roeien, schieten, bench press, 3000 m fietsen. Bij enkele disciplines kunnen de deelnemers bonusseconden verdienen die van hun totaaltijd worden afgetrokken. Wie aan het einde van de uitzendingen de beste totaaltijd heeft weten neer te zetten, wint De Container Cup.

Met dit seizoen, tussen die 30 topsporters, onze kapitein Hendrik Tuerlinckx. Toevallig of niet, woensdag te volgen op Play4, een half uur voor de start van de tweede wedstrijd tussen Knack Volley Roeselare en Greenyard Maaseik in de Play Off Finals. Ondertussen weten we allemaal hoe die wedstrijd afliep. Maar wellicht ben je ook wel benieuwd naar de prestatie van Hendrik in De Container Cup.

Vooraf wel eerst een gratis GO PLAY account aanmaken:

eejo 09/04/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.