Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Halverwege ronde één heet de tegenstander Tectum Achel

Na een eerder aarzelende start blijken de bezoekers, die door de Maaseikenaars hun kleine broer genoemd worden, de juiste drive gevonden te hebben. Getuige daarvan zijn de twee recente 3-1 overwinningen tegen respectievelijk Caruur Gent en Decospan Menen. Deze thuiszeges werden voorafgegaan door een 2-3 uitzege op het terrein van Volley Guibertin. Met hun elf punten staan de mannen van Jan Vanvenckenray op stek nummer vijf met zowaar één punt méér dan hun grote broer. En dit blijkt in het actuele klassement niet de enige verrassing want wie had gedacht dat coach Wannes Rosiers met zijn Guibertin op een gedeelde tweede plaats zou staan om nog niet te spreken van de gedeelde rode lantaarn (met zes punten) voor de buren uit Menen en Gent. We noteerden uit de mond van Christophe Achten “Dit jaar kan elke ploeg op de tweede of de zevende plaats eindigen”. Voor de eerste plaats blijven we dan ook een beetje op onze honger zitten maar de eindmeet is nog verre van in zicht, de rode vaan voor de laatste kilometer moet nog opgehangen worden.

We zijn vanzelfsprekend benieuwd naar de nieuwe opposite Alexandru Rata bij Tectum Achel en ook Jippe Schroeven bevestigt blijkbaar het vele moois dat hem toegedicht werd.

Voor Knack Volley staan, onder leiding van kersverse papa Steven Vanmedegael, enkele zeer belangrijke partijen voor de boeg. Enerzijds de halve finales in de Beker van België en ook twee duels in de Champions League.

Maar first things first en dus geven we nog belangrijk parkeernieuws mee voor komende zaterdag:

  • In de Expo gaat een beurs door voor ‘kleinvee’
  • En om 20:00 uur speelt Club Nxt tegen Anderlecht
  • Let wel… beide gebeurtenissen hebben niets met elkaar te maken 😉 maar hebben wel tot gevolg dat enkel parking 1 (voor het zwembad) beschikbaar is voor medewerkers en volleysupporters. Ook de parking op de REO veiling is ter beschikking.

Eén goed advies: vertrek iets vroeger dan normaal om het eerste punt niet te missen.

 

DeePee 05/12/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.