Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Gratis drie bijkomende Champions League wedstrijden voor de abonnees van Knack Volley Roeselare en Decospan Menen

Mocht je nog twijfelen om een jaarabonnement bij Knack Volley Roeselare aan te schaffen dan moet volgend nieuws je toch over de streep trekken.

Knack Volley Roeselare en Decospan Menen kwamen tot een akkoord om de abonnees van beide teams gratis toegang te verlenen tot de zes Champions League wedstrijden die, in de eerste ronde, in de Tomabalhal zullen worden gespeeld..

Met andere woorden, de abonnees van Knack Volley Roeselare mogen gratis naar de Champions League wedstrijden van Decospan Menen en de abonnees van Decospan Menen zijn eveneens gratis welkom op deze wedstrijden van Knack Volley Roeselare.

Met dit unieke initiatief onderstrepen beide teams hun samenwerking en ambitie om de volleyballiefhebbers in West-Vlaanderen en omstreken steeds topvolleybal (Civitanovo, Trentino, Tours VB, Kedzierzyn, …) aan te bieden.

Voor de Knack-supporters om alvast in te studeren: ‘VTM olé olé olé’. Voor de Menen-supporters wordt het uiteraard: ‘De Knack, de Knack’. En wees gerust, het doet geen pijn en het went!

JA, ik wil een abonnement! klik hier

DeePee 21/09/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.