Jeugdnieuws, Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Goud voor U11 en zilver voor U15 op Belgisch Kampioenschap

De U11 kroonde zich op zondag in Stekene tot Belgisch kampioen bij de U11. De Knack Volley jongens onder leiding van hun coaches Hanne Descheemaeker en Kaat Bothuyne behaalden een clean-sheet richting de felbegeerde titel met drie 2-0 overwinningen op rij tegen Torhout, Guibertin en Waremme.

De Belgische kampioenen zijn Felix Eeckhout (2013), Cas Hoste (2013), Thomas Ketels (2012), Louis Vandenweghe (2013), Ferdinand Vanholle (2013), Joppe Vantournhout (2013) en kapitein Vince Verhanneman (2013).  Wat het opmerkelijk maakt is dat dit, op Thomas na, nog allemaal 1ste jaars  U11 spelers zijn. Een stevige basis voor de U11 volgend seizoen blijft behouden.

De U15 van Knack Volley behaalde de titel van vice-kampioen van België na overwinningen tegen Waremme  en La Louvière maar een verliesmatch tegen Torhout. Tussendoor zorgden ze voor de nodige supportersgezangen en ondersteuning voor hun kleine volleybroers van de U11.

De meisjes van Bevo Roeselare behaalden twee nationale titels (U11 en U19) en werden vice-kampioen bij de U17.

Sportstad #RSL had dus een vruchtbaar weekend daar in Stekene met drie nationale titels en twee runner-ups. Dat belooft voor de toekomst!

 

dree 28/05/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.