Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Generale repetitie?

Velen zullen bij deze wedstrijdaffiche de reflex hebben om het duel als een generale repetitie te beschouwen voor de komende bekerfinale. Daar valt misschien iets voor te zeggen maar we kunnen ons voorstellen dat bij Knack Volley men eerder denkt aan ‘first things first’. En hieronder vallen dan ongetwijfeld, na de wedstrijd tegen Decospan Menen, de dubbele Europse confrontatie met Greenyard Maaseik. Van onze kant zouden we, bij de term ‘generale repetitie’, eerder hieraan denken.

Nu wil het toeval dat de komende tegenstander in de Lotto Volley League de voorbije speeldag op bezoek was in Limburg en dus in twee speeldagen de respectievelijke nummers één en twee in de ogen moet zien. Hun volle focus zal, na het beëindigen van hun Europees avontuur, zeker en vast al bij de bekerfinale liggen.

Met de komst van meer dan 800 genodigden van onze sponsor Beobank zal de Tomabelhal mooi vollopen, wat mooi meegenomen is voor de live TV-uitzending. Hou er echter ook rekening mee dat even voordien Club NXT tegen Lierse speelt. En dit is een risicowedstrijd waardoor er heel wat ‘blauw’ aanwezig zal zijn. En ook voor de parking wordt het drummen. Een goede raad is dus tijdig af te zakken naar de Tomabelhal.

 

DeePee 31/01/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.