Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Episch synchroon samenspel deel 2

Zoals een orkest onder leiding van zijn dirigent na ettelijke uren van repetities finaal tot een meesterwerk komt dat mag gedeeld worden met de wijde wereld, zo traint en speelt een volleyteam met als ultieme doel de oppergaai af te schieten.

Elkaar blindelings vertrouwen en aanvoelen is hierbij één van de sleutels om elke play opnieuw weer de perfecte synchronisatie na te streven en zo het punt binnen te halen. Episch synchroon receptioneren en panklaar leggen in de handen van de spelverdeler, met vista en subtiele handbewegingen het blok op het verkeerde been zetten en de aanvaller vrije baan aanbieden. Dit alles kan alleen bereikt worden na uren van training.

Bij wijze van intro naar wedstrijd twee tussen de twee Belgische grootmachten bieden we jullie een ander staaltje epische synchronisiteit aan waaraan ongetwijfeld eveneeens ettelijke uren trainen zal aan voorafgegaan zijn:

Ons groot respect gaat uit naar de componist van de muziek (Woodkid), de choreograaf Sadeck Waff en de uitvoerders van deze choreografie en dit in dezelfde mate als het respect en de bewondering  voor de spelers en staff van beide finalisten uit de Lotto Volley League.

De supporters van Greenyard Maaseik hopen op een felle reactie van hun team om de bordjes weer gelijk te hangen. De discipelen van The Blue Wall duimen dan weer voor een tweede overwinning die de deur naar een veertiende titel open zou beuken. De neutrale volleyballiefhebber hoopt op een spektakelstuk dat wellicht vijf sets mag duren.

Welke choreograaf, componist en uitvoerders er dominerend zullen zijn valt niet te voorspellen. Knack Volley Roeselare is er klaar voor en zal gesteund worden door zijn meegereisde supporters. One, two, team blue en met zijn allen achter ons team in de Steengoed Arena of thuis voor de PC of TV. Duimen dat je vingers ervan pijn doen zodat we drie dagen later in eigen huis de eerste kans krijgen om die oppergaai af te schieten en in de veertiende hemel te belanden.

Brilsmurf 30/04/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.