Deprecated: Required parameter $render_slug follows optional parameter $content in /data/sites/web/knackvolleybe/www/wp-content/plugins/wp-views/vendor/toolset/divi/includes/modules/View/View.php on line 56
Een wedstrijd om snel te vergeten of net niet? | Knack Volley Roeselare

Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Een wedstrijd om snel te vergeten of net niet?

Een onbevangen spelend VBC Waremme maakte het Knack Volley knap lastig en kon niet alleen voor het eerst sinds twaalf duels een set binnen halen. Door ook de tweede set met het kleinste verschil te winnen stond het na zowat een uur met twee tegen nul voor en was dan al zeker van minstens één punt. Het moet gezegd worden dat het dubbeltje vaak langs de kant viel van het team van coach Servotte maar dat was dan ook hun eigen verdienste (25-23, 26-24).

Diego Gonzalez en Lennert Van Elsen betaalden het gelag en moesten plaats ruimen voor Jasper Wijkstra en Henri Treial vanaf de derde set. Niet dat het vanaf dat moment als een trein liep, daarvoor noteerde het percentage eigen fouten nog steeds ongebruikelijk hoog. Pierre Perin en zijn maats konden van hun kant het hoge niveau niet aanhouden en dus sleepte Knack Volley een belle uit de brand (22-25 en 21-25).

Wie dacht dat Knack Volley de klus makkelijk zou klaren in de beslissende set kwam bedrogen uit. Bij 5-2 stonden er alweer drie missers op het scoutingsblad en was er nood aan bezinning. Met een winnend block werd het verschil zelfs vier punten (9-5) Het werd hoog tijd om wakker te schieten en met een ace bracht Simon Plaskie, na veel zwoegen, de stand weer in perfecte balans (11-11). Door een block van Pieter Coolman volleybalde Knack Volley de 14-16 bij elkaar en werd hiervoor beloond met twee punten in de klassering. Hierdoor blijft het, mede door het verlies van VHL in Aalst, alleen aan de leiding. Toch zal deze niet zo comfortabale wedstrijd zeker en vast leerzaam geweest zijn voor ons coachingduo.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, voetballen en de tekst 'N NIU VON TATRICK 2-3 FILOU 25-23 knack 26-24 tomaber 22-25 21-25 14-16 × PATRI knack TEAM ONE FAMILY ONE knack Volley Roeselare WAREMME VOLLEY'

We feliciteren onze collega’s uit Waremme met de verzorgde live-stream van deze wedstrijd. Bovendien hadden beide teams aandacht voor de toeschouwers en trokken ze verschillende, contrasterende outfits aan. Dit maakte het voor elke kijker, in tegenstelling tot de wedstrijd tussen het witte Aalst en het eveneens witte Haasrode Leuven, een stuk makkelijker.

‘En dan vind je de job van je leven’ moet Hendrik Tuerlinckx gedacht hebben, of moeten we schrijven Hendrik Tuerlinckx Colon naar analogie van Diego Gonzalez Castenada?? Onze ex-kapitein bracht het er, als last-minute vervanger voor een zieke Dominique Baeyens, prima van af in zijn co-commentatorsdebuut. We vernamen in elk geval dat zijn focus reeds op de bekerfinale ligt …voor ons niet gelaten Hendrik.

https://sporza.be/nl/2023/11/25/leider-roeselare-heeft-straffe-ommekeer-nodig-om-borgworm-alsnog-te-kloppen-in-een-tiebreak~1700949950128/

Roeselare wint van Borgworm in Lotto Volley League

Woensdagavond wacht voor onze jongens weer andere koek maar daarover leest u meer in de voorbeschouwing.

foto’s

 

DeePee 26/11/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.