Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Een verwittigd man is er steeds twee waard

Knack Volley Roeselare trekt zaterdagnamiddag (opgelet, match om 16u) op verplaatsing naar BDO Haasrode-Leuven. Een wedstrijd in de kleine zaal van Sportcomplex Haasrode is steeds “a bit tricky”. Vorig seizoen, begin december, verloor Knack Volley er eerder onverwachts met zware 3-0 cijfers (25-22, 25-22, 25-20). Een totale off-day van de mannen van coach Steven Vanmedegael die wel zonder Hendrik Tuerlinckx (out met een blessure) aantraden. Met als gevolg een nederlaag die er mee voor zorgde dat de eerste plaats in de EuroMillions Volley League verloren ging.

Met “hardhitters” Seppe Baetens, Berre Peters en Gert Van Walle in het team is het steeds opletten geblazen. Wel eigenaardig dat juist deze drie spelers woensdag laatst op flanellen benen stonden te spelen zodat BDO Haasrode-Leuven op het veld van Tectum Achel werd uitgeschakeld in de kwartfinale van de Beker van België. Vanaf nu komt dus de volledige focus van het team van coach Kris Eyckmans  op de competitie te liggen. Maar we gaan er van uit dat de Knack Volley-mannen zich geen tweemaal aan de dezelfde steen zullen stoten.

De eerste confrontatie tussen beide teams dit seizoen vond plaats begin oktober in de pas omgedoopte Tomabelhal. Knack Volley speelde die avond héél geconcentreerd en zorgde met 25-15, 25-16 en 25-19 voor een overduidelijke 3-0 overwinning. Een onberispelijke prestatie die zaterdag, wat ons betreft, een herhaling mag krijgen. We kijken ernaar uit.

De match zal te volgen zijn via de livescore van de EuromIllions Volley League.

eejo 27/11/2020

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.