Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Een tweede finalewedstrijd in de reeks van tien

De wedstrijden volgen elkaar in ijltempo op en woensdag moet Knack Volley Roeselare opnieuw volop aan de bak. Na twee punten tegen het nummer drie, Lindemans Aalst, gepakt te hebben komt het nummer twee, Greenyard Maaseik, op bezoek. De Limburgers gingen in deze Champion Play Off weliswaar van start als het nummer twee maar konden optimaal profiteren van het puntenverlies van Knack Volley om de voorlopige koppositie over te nemen op basis van een beter setgemiddelde.

Wie na de tweede wedstrijd de koppositie op basis van het aantal punten in zijn bezit zal hebben is momenteel koffiedik kijken. Dat de laatste confrontatie tussen beide ploegen geen correcte waardemeter was, daar zal iedereen het wel roerend over eens zijn.

Hoewel Greenyard Maaseik niet zijn allerbeste seizoen draait met een ongewoon aantal nederlagen op de teller, het blijft een meer dan te duchten tegenstander. En dus doet de Landskampioen er best aan goed uitgeslapen en met zijn allerbeste kniebeschermers en sportschoenen tussen de lijnen te komen.

Dichtste achtervolger Lindemans Aalst maakt een gevaarlijke verplaatsing naar Rekkem. De Menenaars gingen heel nipt onderuit tegen Volley Haasrode Leuven en hebben nood aan punten. Ze zullen dus ongetwijfeld met het mes tussen de tanden strijden voor een betere klassering. De winnaar van het duel in de Tomabelhal zou dus een uitstekende zaak kunnen doen richting titelfinales indien Decospan Menen zijn ambities kan waarmaken.

Kortom, er staat opnieuw heel wat op het spel. Emotie, discussie, frustratie en zoveel meer zullen zeker van de partij zijn. Jullie als Knack Volley supporter toch ook?? We verwelkomen evenzeer en van harte ook de dappere Maaseiksupporters die de verre verplaatsing maken.

DeePee 03/03/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.