Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Een nieuwe triple, een vierde titel op rij, een vijftiende titel en nog twee te gaan

Hier lees je niets over zwaluwen, over lente of zomer, niets over frustratie en revanchegevoelens of drie opeenvolgende krachttermen. Voor al dit verwijzen we de lezer naar: https://www.vcgreenyardmaaseik.be/nieuws/revanche-in-het-kwadraat 

We speelden met het idee om in de titel referentie te maken naar een andere West-Vlaamse ploeg die in de namiddag met identieke 0-3 cijfers brandhout maakte van zijn Limburgse tegenstander. Dit zal fervent Clubsupporter Pieter Coolman zonder twijfel ook bijkomende kracht geschonken hebben. Wat dacht je van “Limburg versus West-Vlaanderen 0 – 6”? Of “West-Vlaanderen krijgt Limburg muisstil”?

De cijfers zijn inmiddels ‘subliem’ (om dan toch maar een woord uit de Maaseikse voorbeschouwing over te nemen) voor Knack Volley. En ook op individuele basis bereikt kapitein Matthijs Verhanneman als eerste speler de dubbele cijfers met TIEN titels. Proficiat Matthijs en vooral bedankt. Pieter Coolman en Stijn D’Hulst volgen hem op de voet met negen stuks. Ook voor niet-coach van het jaar Steven Vanmedegael dikt de teller aan met acht titels! Hiermee laat hij de concurrentie ver achter zich.

Deze titel betekent voor Sander Depovere een afscheid door de grote poort met een vierde titel. U mag binnenkort nog een speciale bijdrage verwachten over Sander.

Foto Jo Naert

U verwacht van ons een wedstrijdverslag? Sorry, maar eventjes niet en dus verwijzen we met veel genoegen naar de gespecialiseerde verslaggeving op Sporza.be:

https://sporza.be/nl/matches/volleybal/2024-04/roeselare-pakt-in-en-tegen-maaseik-zijn-4e-landstitel-op-rij-na-dominante-prestatie-in-finaleduel~1714315865925/ 

Statistieken? Ondertussen weet je die ook wel te vinden en bovendien zagen we Steven Vanmedegael ook zonder zijn onafscheidelijke tablet coachen!

https://www.hln.be/meer-sport/roeselare-pakt-op-het-veld-van-eeuwige-rivaal-maaseik-zijn-vierde-titel-op-rij~a1abc165/

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240428_96424438

https://kw.be/sport/volleybal/liga-a/roeselare-pakt-op-het-veld-van-eeuwige-rivaal-maaseik-zijn-vierde-titel-op-rij/ 

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20240428_93231675 

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20240428_96878624

https://www.facebook.com/1360685555/videos/7427980340584929

Nu genieten we eerst met volle teugen, dinsdagavond een stevig feestje voor 60 jaar Knack Volley en dan op naar een zestiende en zeventiende titel onder het motto ‘drip en drover’. We komen binnenkort met meer nieuws over de vertrekkers, de blijvers en de nieuwe gezichten die hiervoor moeten zorgen.

DeePee 28/04/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.