Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Een nieuwe start mét het thuisvoordeel

Katje mie, katje were…”, een typisch West-Vlaamse spreuk die iedereen kent behalve dan misschien in het Maasland. Nu, na woensdagavond  zal ze ook tot daar doorgedrongen zijn. Want deze uitspraak is perfect toepasselijk op de knappe overwinning van Knack Volley in de Steengoed Arena. Wat in de eerste thuismatch allemaal misliep bij Knack Volley werd met een prachtprestatie rechtgezet door het team van kapitein Hendrik Tuerlinckx (21-25, 23-25, 21-25). Greenyard Maaseik werd van het kastje naar de muur gespeeld door regisseur Stijn D’Hulst die zijn aanvallers perfect aanspeelde en hen meermaals voor een éénmansblok liet uitkomen. We hoorden tijdens de wedstrijd ook heel wat lof van volleybalmonument Dominique Baeyens over de tactische ingrepen van coach Steven Vanmedegael waarmee zijn team tegenstander Maaseik vastzette.

Zitten we zo opnieuw in het schuitje van het thuisvoordeel dat steeds weer een thuisnadeel wordt? Het wordt tijd dat Knack Volley voor eens en voor altijd komaf maakt met deze fabel. Om te beginnen nu zaterdag. Het vertrouwen bij de spelers is duidelijk hersteld. Als ze opnieuw met de dezelfde gretigheid kunnen uitpakken en de eigen foutenlast tot het minimum beperken zit de kans erin dat er woensdag om de landstitel wordt gestreden.

eejo 09/04/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.