Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Een nieuwe bondscoach voor het Slovaakse Nationaal Herenteam

Knack Volley Roeselare is bijzonder vereerd te melden dat zijn hoofdcoach Steven Vanmedegael door de Slovaakse Volleybalbond aangezocht werd om vanaf mei 2023 de leiding te nemen over de nationale herenploeg. Steven Vanmedegael zal er de plaats innemen van huidig bondscoach Marek Kardos.

Op de CEV-ranking positioneert Slovakije zich momenteel op de 22ste plaats en op de 44ste plaats van de FIVB-ranking.

Een bekende naam uit het Slovaakse volleybal  is vanzelfsprekend Filip Gavenda die door zijn blessure vorig seizoen helaas niet tot spelen kwam bij Knack Volley Roeselare. Peter Ondrovic maakt ook deel uit van de nationale selectie en speelde vorig seizoen als middenman bij Lindemans Aalst.

Maar we herinneren ons uiteraard ook nog de sympathieke František Ogurčák die in de seizoenen 2006-2007 en 2007-2008 onder leiding van Dominique Baeyens mee het mooie weer maakte bij Knack Volley Roeselare.

Voor de ambitieuze en door volleybal bezeten Steven Vanmedegael is dit een eerste stap richting buitenland. Steven heeft nog een contract als hoofdcoach bij Knack Volley Roeselare tot en met het seizoen 2023-2024 en zal dus beide opdrachten combineren.

Reeds bij zijn aanstelling als hoofdcoach bij Knack Volley Roeselare werd overeengekomen dat Steven Vanmedegael alle vrijheid kreeg om in te gaan op aanbiedingen als bondscoach van eventuele nationale teams. Wij wensen Steven alvast alle succes toe bij deze eerste stappen naar een eventuele internationale toekomst.

 

Namens Knack Volley Roeselare

De sportieve cel

 

 

 

Johan Eeckhout - Paul D'haene, persverantwoordelijken 08/12/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.