Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Een nieuw duel tussen de vice-kampioen en de kampioen

De derde speeldag in de Lotto Volley League heeft een regelrechte derby tussen Knack Volley en Decospan Menen in petto. Na een 3-0 nederlaag in Aalst, waarbij wel setwinst in het verschiet lag, moest vice-kampioen Menen het voorbije zaterdag thuis opnemen tegen Axis Guibertin. Het team uit Waals-Brabant dat verrassend maar verdiend een puntje thuis wist te houden in hun seizoensopener tegen de huidige landskampioen. Tevens het team waarmee de grensploeg komende zaterdag strijdt op de rode loper naar de Bekerfinale. Of dit wedstrijdresultaat (0-3 winst voor Axis Guibertin) een indicatie is zal later moeten blijken.

Het laatste bezoek van Knack Volley in zaal Vauban eindigde, zoals geweten, op een nipte 3-2 overwinning voor Decospan Menen waardoor Jelle Sinnesael en zijn collega’s de play-off finale haalden. Daarin stelde Knack Volley autoritair orde op zaken en kroonde het zich met een overtuigende 9-0 setverhouding tot Landskampioen.

Met het oog op de rangschikking op het einde van de eerste ronde en de daaraan verbonden  bonuspunten is elk punt belangrijk. Zaterdagavond werd  in de Tomabelhal, na het eerder verrassend puntverlies bij nieuwkomer Axis Guibertin, tegen Volley Haasrode Leuven overtuigend de volle buit geplukt (3-0 winst).

De ploeg van Frank Depestele moet het nog enkele weken stellen zonder zijn ouderdomsdeken, boegbeeld en kapitein Jelle Sinnesael. Knack Volley kan rekenen op zijn volledige kern.

Het belooft woensdagavond (om 20.30u) traditiegetrouw  een warme avond in zaal Vauban te worden en daarvoor moet de verwarming geen graad hoger ingesteld worden. Allen daarheen!

DeePee 24/10/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.