Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Een eerste voor Decospan Menen of een zestiende voor Knack Volley?

Op 3 oktober 2023 publiceerden we de voorbeschouwing van de Supercup onder de titel ‘een eerste voor Decopan Menen of een elfde voor Knack Volley?’. Op 11 oktober 2023 publiceerden we het antwoord op deze vraag. Wat het antwoord zal worden dat we op 11 februari 2024 publiceren over de actuele vraag is nog koffiedik kijken.

Velen menen het antwoord al te kennen en schuiven Knack Volley naar voor als favoriet. Een rol die de spelers en de staff niet uit de weg gaan, maar ze weten beter dan wie ook hoe de underdog fel uit de hoek kan komen in een Bekerfinale.

Met, zoals reeds geschreven, een container vol vertrouwen na twee mooie overwinningen vertrekken de bussen zaterdag uit de grensstad. ‘Derde keer, goede keer’ denken ze daar. We hoeven ze niet één voor één te overlopen, zij die Knack Volley kunnen pijn doen wanneer we ze in een begenadigde dag treffen. Maar dat een twintigjarige middenman als Jasper Verhamme zich tegen Lindemans Aalst met 17 punten tot star of the game en topscorer kroont is veelzeggend. En al speelt Gilles Vandecaveye zich de laatste weken (bewust?) wat minder in de kijker, staan zal de Bellegemnaar er zeker en niet alleen vanaf de serveerlijn. En tovert Frank Depestele nog een wit konijn uit zijn hoge hoed?

De Blue Wall zal dus, net als het team, zijn beste beentje moeten voorzetten om het enthousiasme van de groene brigade te counteren.

Het devies luidt: “winnen of niet, er volgt een afterparty” maar die is tienmaal leuker met de beker in de hand dan met een niet-goudenmedaille om de nek.

Dus ‘Oltegoare Roeselare’ is de strijdkreet die zaterdag door het Sportpaleis moet weergalmen… voor, tijdens maar ook na de wedstrijd. Succes Knack Volley!!

DeePee 08/02/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.