Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Een dubbele confrontatie met Decospan Menen

Niet alleen in het veldrijden is het momenteel West-Vlaanderen boven. Ook in de EuroMillions Volley League waar Knack Volley Roeselare en Decospan Menen (ondanks minder gespeelde wedstrijden) op de plaatsen 1 en 3 van de rangschikking prijken. De speling van het lot is dan ook wel markant dat beide teams, in een dubbele confrontatie op woensdag en zaterdag, zullen uitmaken hoe die posities aanstaande zondag eventueel zullen evolueren. De wedstrijd van woensdag is het uitgestelde duel van begin december 2021. Het duel zaterdag is de geplande wedstrijd van de twaalfde speeldag.

Te oordelen naar hun laatste prestaties blaken beide teams van vertrouwen. Bij de grensploeg zorgt ene Seppe Rotty (ongetwijfeld op het verlanglijstje van vele ploegen) steeds voor de nodige averij bij de tegenstanders. Maar ook Simon Plaskie en het sterke midden met de onverslijtbare Jelle Sinnesael zorgen ervoor dat hun opposite niet noodzakelijk topscorer hoeft te worden om de punten mee te nemen naar huis.

Eenzelfde beeld zien we momenteel ook bij Knack Volley waar de hoekaanvallers voor het leeuwenaandeel van de punten zorgen.

Met een laatste speeldag gepland op zaterdag 5 maart kan het klassement nog alle kanten uit. Voor de top vijf, die zich inmiddels afgescheiden heeft, zal het vooral een kwestie zijn om plaatsen vier en vijf te vermijden en dit om een gevaarlijke tegenstander te vermijden in de Qualification Round waar gespeeld wordt naar een best of three.

Maar first things first en dus proberen we het tweeluik tegen de mannen van Frank Depestele succesvol af te ronden om dan snel te schakelen naar Europa waar eerst VfB Friedrichshafen voor de bijl moet gaan. En vervolgens een tweede poging te ondernemen om het vliegtuig richting Bulgarije te nemen. Voor de kwalificatie tot de volgende ronde zal een negen op negen wellicht een must worden.

Livestream vanaf 20.15 uur: https://player.vimeo.com/video/672524900?h=7b9651ad92

DeePee 01/02/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.