Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Een bekertrip van 440 kilometer heen en terug

Tectum Achel onderging in het tussenseizoen een serieuze gedaanteverwisseling. Monument Jan Meertens gaf het dirigeerstokje door aan Jan Vanvenckenray. Setter Tim Verschueren opteerde na zeven jaar trouwe dienst bij de Limburgers om een niveau lager te acteren en dus krijgt Sam Gortzak de kans om zich als eerste setter te bewijzen. Uit de Italiaanse competitie werd de Deen Ulrik Dahl aangetrokken als opposite in de plaats van Gert van Walle en Brecht Campforts. En na een jaartje onderbreking in Frankfurt komt de Australiër Max Staples terug. De blijvers Ward Van Dyck, Dion Verweij, Michiel Fransen en Tim Smit worden aangevuld met een reeks nieuwkomers.

Het spreekt voor zich dat de nieuwe ploeg nog niet over de gewenste chemie beschikt en in de competitie leden ze dan ook twee 3-0 nederlagen tegen respectievelijk Volley Haasrode Leuven en Greenyard Maaseik.

Op het eerste zicht een kolfje naar de hand van het ambitieuze Knack Volley. Maar het zou niet de eerste maal zijn dat er verrassingen in de Bekercompetitie vallen en dus zal coach Steven Vanmedegael zijn troepen op scherp zetten. En we twijfelen er niet aan dat routiniers Stijn D’Hulst, Matthijs Verhanneman en Pieter Coolman daar krek hetzelfde over denken.

DeePee 28/10/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.