Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Dura lex, sed lex: tien finales richting finale

Veertien overwinningen, twee nederlagen en een voorsprong van zeven punten leveren Knack Volley één punt voorgift op bij de aanvang van de Champion Play Off. Het competitiereglement is hard maar reglement is reglement.

De start is alvast heftig met duels tegen Lindemans Aalst, Greenyard Maaseik en Decospan Menen. Niet dat tegenstanders als Volley Haasrode Leuven of VBC Waremme mogen onderschat worden! Na de thuiswedstrijd tegen de Vlaams-Brabanders en ook het allerlaatste bezoek van grootheid Hendrik Tuerlinckx als speler kan, op woensdagavond 20 maart 2024, wellicht een eerste balans opgemaakt worden. En hopelijk is deze balans positief. Iedere tegenstander kruipt bij aanvang graag in de rol van underdog en hoopt het ego van Knack Volley te strelen met het statuut van ‘certitude voor de finale’.

Zover zijn we bijlange nog niet en we moeten bij wijze van spreken nog tien finales spelen om kans te maken op een nieuwe titelfinale. Knack Volley zal de woorden van Dominique Baeyens moeten waarmaken door in elke wedstrijd niet onder zijn basisniveau te zakken en liefst nog te overstijgen.

De club, het bestuur, de spelers en staff rekenen op positieve impulsen van zijn trouwe supporters. Jullie aanwezigheid en ondersteuning maken mee het verschil tussen winnen of verliezen, tussen titelfinale of niet. De momenten van de waarheid breken aan, wees dus trouw op post en laat horen de kreet ‘dé Knack’.

DeePee 29/02/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.