Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Duizendmaal dankjewel Hendrik Tuerlinckx

Het doek is gevallen over het volleybalseizoen 2020-2021. De twaalfde Kampioenenschaal staat netjes naast de veertiende Beker van België in de Roeselaarse trofeeënkast. Op de voorbije Volley Proms werden Stijn D’Hulst en Mathijs Desmet verkozen tot Speler van het Jaar en tot Rookie van het Jaar. En er waren individuele prijzen (op basis van scoutingscijfers) voor Dennis Deroey (beste libero), Pieter Coolman (beste middenman), Andreas Fragkos (beste receptie/hoek) en Stijn D’Hulst (beste spelverdeler). Maar de meest succesvolle speler van allemaal is ongetwijfeld kapitein Hendrik Tuerlinckx, met acht nominaties op rij voor Speler van het Jaar. Hendrik won in het verleden deze trofee viermaal en behoort hierdoor tot het heel exclusief clubje met volleybalmonumenten Roger Maes, Eddy Evens en Johan Baetens. Enkel Jef Mol (vijfmaal) deed beter.

Voorbije week werd binnen de club afscheid genomen van Hendrik Tuerlinckx. De speler die met Knack Volley Roeselare zeven landstitels, acht bekerwinsten en vijf supercups won en waarvoor hij ook 99 Europese wedstrijden speelde. We laten iedereen meegenieten van het filmpje dat voor die gelegenheid speciaal werd gemaakt. Met heel wat beeldmateriaal en interviews met coaches Dominique Baeyens en Steven Vanmedegael, team manager Patrick Callens en medespelers Matthijs Verhanneman, Stijn D’Hulst en Stijn Dejonckheere.

Bedankt voor alle mooie herinneringen, Hendrik!

eejo 21/04/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.