Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Drukke weken in het verschiet.

Niet enkel voor de spelers en de technische staf van Knack Volley Roeselare is de periode van begin april tot halfweg mei héél druk en bepalend voor het lopende volleybalseizoen, ook voor de Sportieve Cel zijn het hectische dagen. Het is de periode van contractbesprekingen met eventuele verlengingen, afscheid nemen of uitkijken naar nieuwe gezichten voor het komende seizoen. Met ondertussen de zekerheid van een volgende deelname aan de Champions League competitie worden de puzzelstukken op de juiste plaats gelegd.

Vier spelers bij Knack Volley hebben nog een lopend contract en zien we volgend seizoen opnieuw in het vertrouwde donkerblauwe (of witte) shirt. We beginnen met kapitein Matthijs Verhanneman (overeenkomst tot einde seizoen 2022-2023) die straks zijn vijftiende seizoen op Schiervelde start. Hij steekt hiermee clubicoon Walter Engelen (14 seizoenen) voorbij en komt helemaal bovenaan de lijst te staan van ‘Langst spelende spelers in ere-klasse (Liga A) bij Knack Volley’. Verder in hun gezelschap vinden we Hendrik Tuerlinckx (13 seizoenen), Ivan Contreras (10 seizoenen) en Denis Van Calster (10 seizoenen) terug.

Ook libero Dennis Deroey (3 seizoenen bij Knack Volley) en receptie-hoek Märt Tammearu (1 seizoen bij Knack Volley) hebben allebei nog een overeenkomst lopen tot einde seizoen 2022-2023. Bij Sander Depovere (ondertussen al 5 seizoenen bij Knack Volley) loopt zijn contract nog door tot einde seizoen 2025-2026. Zij zullen samen verder zorgen voor de gewenste stabiliteit en de automatismen binnen het team.

Ook aan het hoofd van de technische staf komen er geen wijzigingen. Zowel head-coach Steven Vanmedegael (5 seizoenen assistant-coach en 4 seizoenen head-coach) als assistant-coach Bram Van den hove (2 seizoenen assistant-coach) hebben allebei nog een lopende overeenkomst voor de volgende twee seizoenen (tot einde seizoen 2023-2024). Stevige bouwstenen dus om verder te werken aan de uitbouw van Knack Volley. Dit ook in het vooruitzicht van het komende 60-jarig jubileum van de club in februari 2024.

eejo 21/04/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.