Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

De weg naar het Sportpaleis loopt alvast via Gent

https://www.hln.be/meer-sport/volleybal-loting-beker-van-belgie~af8a19e0/ 

https://www.volleybelgium.be/nl/ 

Na het débacle van vorig seizoen bij de lottrekking voor de Beker van België werd er nu voor zekerheid gekozen in de gebouwen van de Nationale Loterij op het Brouckèreplein en onder het goedkeurend oog van een gerechtsdeurwaarder. Een goede zaak en dus werd er deze keer geen rode loper voor één of ander team uitgerold.

Met uitzondering van Knack Volley, dat in de achtste finale voorbij Caruur Gent moet proberen te raken, krijgen alle andere Ligapoegen een team uit een lagere divisie voorgeschoteld. Dat ze bij Caruur Gent niet al te gelukkig zullen zijn kunnen we ons voorstellen want vorig seizoen was Knack Volley een maatje te groot voor de Bekerhouder.

Aan de andere kant van het land zullen ze dan wel tevreden zijn want hun zwarte bekerbeest kunnen ze pas in de eventuele finale voorgeschoteld krijgen. Voor hun laatste bekerfinale moeten we terug naar het seizoen 2020 – 2021, voor de laatste bekerwinst reeds naar 2011-2012 met één van de laatste kunststukjes van Vital Heynen. Maar onderweg wacht hen een gevaarlijke tegenstander met Volley Haasrode Leuven in de kwartfinale waar één wedstrijd de beslissing brengt. In de halve finales beslissen een heen- en terugwedstrijd welk teams en welke supporteslegioenen zich op 11 februari mogen opmaken voor een volleybalfeest.

Voor de Knack Volleysupporters staat de eerste bekerafspraak dus gepland op….. (volgt)

 

DeePee 12/09/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.