Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

De unieke gepersonaliseerde Knack-Filou-blikken zijn er

Met de feestdagen in het vooruitzicht brengt Kasteelbrouwerij Vanhonsebrouck een special limited edition Knack Volley Filou pack, met zes unieke spelersblikken van 50cl, op de markt.

Op ieder blik prijkt de foto van één van onze Knack Volley-spelers of coaches. Het komt er dus op aan jouw persoonlijke collectie compleet te krijgen. Bovendien spreken we over een beperkte oplage. De blikken zijn dus een echt collector’s item. Bovendien wordt er wekelijks een winnaar gekozen die een mooie prijs krijgt.

Kasteelbrouwerij Vanhonsebrouck uit Ingelmunster is al een aantal jaren onlosmakelijk verbonden met Knack Volley Roeselare. En in moeilijke tijden kent men zijn vrienden, zo dacht zaakvoerder Xavier Vanhonsebrouck en hij startte de productieband op om er unieke Knack Volley-blikken van te laten rollen.
Hiermee breit Vanhonsebrouck een vervolg aan de jarenlange samenwerking met Knack Volley Roeselare. “Bij Kasteelbrouwerij Vanhonsebrouck zijn we altijd te vinden voor een originele synergie tussen de brouwerij en sportbeleving,” aldus zaakvoerder Xavier Vanhonsebrouck.
“Knack Volley-fans die de sixpacks Filou kopen, steunen integraal hun club. Dit is dus geen actie waar wij winst uithalen, we willen er vooral Knack Volley én zijn fans een hart onder de riem mee steken.”

De six-packs worden gelanceerd aan € 18 tot 31/12/2020 (winkelprijs € 20) en zijn te verkrijgen op volgende verkooppunten:

  • AD Delhaize, Steenstraat 5, 8800 Roeselare

 

  • Dranken Jo, Populierstraat 96, 8800 Roeselare

 

  • Knack Volley Roeselare, Diksmuidsesteenweg 396, 8800 Roeselare: wel vooraf bestellen via office@knackvolley.be of 051/23 89 35 en afhalen na afspraak (elke werkdag van 9 tot 17 uur en op vrijdag van 9 tot 16 uur).

eejo 10/12/2020

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.