Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

De queeste naar een twaalfde beker start in Zoersel

One Team, One Dream, One Family… lezen we op de website van eerstenationaler Amigos Van Pelt Zoersel. Het team van trainer-coach Peter Speckstadt haalde het, weliswaar ondanks fel weerwerk, van Knack B met 3-1 (25-23, 25-20, 21-25, 25-23) zodat in elk geval hun bekerdroom zich verderzet. Knack B kon dus net niet voor een primeur zorgen in de Belgische volleybalgeschiedenis. Maar ‘opdracht volbracht’ voor de Amigos en ze kijken, uiteraard zonder stress, reikhalzend uit naar de ontmoeting met Knack Volley, uittredend Bekerwinnaar.

Voor Knack Volley (One Team, One Family maar evengoed met meerdere dromen) zal het erop aankomen in de Jartazi Arena bij de les te zijn in een do-or-die-duel. De moedige supporters die de 150 kilometer (naar de Achterstraat 30, 2980 Sint-Antonius Zoersel) zullen trotseren om ons team aan te moedigen moeten er rekening mee houden dat de wedstrijd pas zondag om 17u gepland is. Vergeet ondertussen ook niet je uurwerk te verzetten naar de wintertijd! Een ezelbruggetje? Als het weer achteruit gaat, gaat ook de klok achteruit!

DeePee 29/10/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.