Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

De queeste gaat verder… volgende halte Fort Vauban

Wie zijn geschiedenis een beetje kent weet dat Sébastien Le Pestre de Vauban (1633 – 1707) leefde in de tijd van Louis XIV en bekend werd met de bouw en verbetering van verdedigingswerken aan de grens van het toenmalige Frankrijk. Meerdere van zijn kunstwerken zijn erkend als UNESCO werelderfgoed en houden nog steeds stand. In een “do-or-die” duel prijs je je dus gelukkig dat je niet naar zaal Vauban in Menen moet trekken, zelfs al ben je dan meervoudig Bekerwinnaar met een abonnement op de Bekerfinales. De eigen Tomabelhal, met een duidelijk speelveld, zonder verwarrende lijnen, uitgerust met een videochallenge, een hoog plafond, voldoende serveerruimte en zeker de eigen thuissupporters, biedt meer comfort om de niet te onderschatten opdracht tot een goed einde te brengen.

In de onderlinge oefenpartijen was Knack Volley telkens duidelijk de meerdere. Maar inmiddels stroomde er al veel water door de rivieren (waaronder de Leie en de Mandel), recupereerde Decospan zijn jonge internationals Seppe Rotty en Kobe Brems en groeide het naar een eerste vormpiek met als ultiem doel voor dé verrassing te zorgen in de eigen queeste richting Antwerpen.

Maar headcoach Steven Vanmedegael kennende zal die wel een en ander achter de hand gehouden hebben om de bovenhand te houden en een halve finale binnen te halen tegen ofwel Tectum Achel of Caruur Gent. Spanning lijkt ons verzekerd en dus kan een duwtje in de rug voor zijn team van The Blue Wall, de befaamde zevende man, zeker geen kwaad!

DeePee 23/11/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.