Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

De honger is nog groot

De beker is binnen. Laat ons zeggen, een lekker voorgerecht. Een voorgerecht met schitterende ingrediënten zoals een zesde beker op rij, de veertiende uit de clubgeschiedenis van Knack Volley Roeselare. En dit smaakt naar meer. Naar een hoofdgerecht met een exquise smaak. Die twaalfde landstitel waar Knack Volley al twee jaar op wacht en door omstandigheden niet werd binnengehaald. De honger naar die landstitel is nog groter dan de voorbije bekerhonger.

Zaterdag begint Knack Volley eraan. Samen met Decospan Menen, Haasrode Leuven en Greenyard Maaseik. In een minicompetitie over zes wedstrijden (heen- en terugmatchen) komt het erop aan om zo snel mogelijk finalezekerheid te bekomen. “Je moet rekenen dat je 13 punten nodig hebt om in deze play-off competitie zeker te zijn van de eerste of tweede plaats. Wij mikken op die eerste plaats wegens het daaraan verbonden thuisvoordeel voor de laatste fase met twee ploegen,” rekende coach Steven Vanmedegael ons voor.

Zaterdag 27 februari om 20.30u: Knack Roeselare-BDO Haasrode Leuven. Deze maal live te volgen op je televisietoestel vanuit de huiskamer via Telenet (Playsports), Proximus TV, Voo en Sporza Livestream.

eejo 26/02/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.