Jeugdnieuws, Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

De grote jaarlijkse paasactie ten voordele van Knack Roeselare jeugd.

Naar jaarlijkse traditie organiseren we ook in een moeilijk competitieseizoen een PAASEIERENVERKOOP ten voordele van onze jeugdwerking.

Het pakket en de prijs is onveranderd gebleven.

Een doos van 9 Paaseieren (+/- 450 gr) wordt aangeboden voor € 8.

De melkchocolade is UTZ gecertificeerd en dus gemaakt van cacao uit plantages waar goede arbeidsomstandigheden regel zijn en er aandacht is voor het leefmilieu.

Net zoals bij onze andere acties komt de opbrengst van deze verkoop ook volledig ten goede van onze jeugdteams.

Hoe bestellen ?

Verkoop zoveel mogelijk doosjes aan familie, vrienden, buren, collega’ enz.  en/of schenk het als attentie aan uw medewerkers.  Stort het totale bedrag op rekeningnummer BE78 9501 6163 6586 van Knack Jeugd met vermelding van ‘Paasactie + naam van de speler of bestuurslid’.

Bij de producent geldt een strikte planning en  moet de bestelling gebeuren tegen 15 februari a.s.

Daarom graag jullie betaling (= bestelling) tijdig uitvoeren a.u.b. !

De verdeling van de dozen zal in de eerste helft van april 2022 (uiteraard nà levering) gebeuren ter gelegenheid van een training of wedstrijd in de hoop dat er kan gespeeld worden; in het andere geval voorzien we twee afhaalmomenten.

Voor diegene die het meest aantal Paaseieren verkoopt voorzien we een leuk aandenken.  Onder de spelers en bestuursleden die meer dan 10 doosjes verkopen verloten we nog twee prijzen.

Namens Knack Jeugd

Johny Engels

Clubsecretaris

Johny Engels 05/02/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.