Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

CL-loting met perspectieven voor Knack Volley

De gebruikelijke onschuldige hand plaatste Knack Volley in groep A voor het komende CL-seizoen. Daar zal het de Poolse kampioen Jastrzebski, de Duitse vice kampioen Friedrichshafen en een team uit de voorrondes ontmoeten. Zonder de tegenstrevers te willen minimaliseren (Jastrzebski is allebehalve een kneusje en Friedrichshafen is minstens onze evenknie), maar als je Civitanova, Perugia, Trentino en andere Kedzierzyns kunt ontlopen, moet je met realistische ambitie het CL-seizoen tegemoet gaan.

Welk team uit de voorrondes zal komen is momenteel nog koffiedik kijken. Het wordt één van de volgende: Las Palmas (ESP), Pazardzhik (BUL), Brcko (BIH), London (GBR), Soligorsk (BLR), Graz (AUT), Olympiakos (GRE) en Kamarno (SVK). Deze laatste zal allicht de voorkeur genieten van onze nieuwe opposite Filip Gavenda.

Ook de andere Belgische deelnemer Greenyard Maaseik zal ongetwijfeld niet mopperen: Met Moscow, Ankara en Warszawa behouden ook zij perspectief op de kwartfinales. Ter verduidelijking: de 5 groepswinnaars en de drie beste tweedes stoten door.

GDI 24/09/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.