Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

De ene ploeg is de andere niet (over kalenderwijzigingen in de playoffs)

Nu de twee CEV Cup-finales de kalender van de playoffs doorkruisen heeft Knack Volley een verzoek ingediend om de wedstrijd tegen Lindemans Aalst (in Aalst, op vrijdag 31 maart, twee dagen na de heenwedstrijd in de CEV Cup-finale) en de wedstrijd tegen Greenyard Maaseik (in de Tomabelhal, op vrijdag 7 april, twee dagen na de terugwedstrijd in de CEV Cup-finale) te verplaatsen.

Zelfs het verzoek om de wedstrijd één dag te verplaatsen naar zaterdag 8 april is voor de Limburgers blijkbaar niet bespreekbaar/haalbaar/mogelijk. Met Greenyard Maaseik kon dus geen vergelijk gevonden worden. De reden? Euh…. Deze wedstrijd blijft dus op vrijdag 7 april. Schaamrood is het kleur, “Limburg alleen” het volkslied. Waarvan akte.

Lindemans Aalst daarentegen heeft hierin een sportieve en solidaire gentlemenshouding aangenomen. Alhoewel zij thuisploeg zijn (met een al lopende ticketverkoop) gaan ze er mee akkoord de wedstrijd te spelen op woensdag 19 april. Knack Volley drukt hiervoor zijn grote waardering uit.

Knack Volley 24/03/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.