Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

De derde hond

Terwijl velen reeds rekenen op een traditionele finale tussen de twee tenoren werpen er zich twee teams op die, zoals Decospan Menen het vorige seizoen, als derde hond in het kegelspel kunnen optreden.

We hebben het dan in eerste instantie over Caruur Gent dat op respectievelijk één en twee punten volgt. En anderzijds ook, maar dan iets minder prominent, Volley Haasrode Leuven dat vier en vijf punten achterstand telt.

En net tegen deze twee teams moet Knack Volley voor zijn heenwedstrijd in Modena nog aan de bak.

Vooral Caruur Gent gooit momenteel foutloos hoge ogen en wil zijn afscheidsnemend coach Jan Van Huffel een passend einde aan een vruchtbare samenwerking schenken. Het duelleert daarvoor in de komende twee speeldagen met zowel Knack Volley als de huidige leider, Greenyard Maaseik. Of de Gentenaars hun huidige status kunnen behouden zal blijken na deze twee wedstrijden.

Uitblinker Tobias Kjaer, einde contract bij Caruur Gent, scoorde de voorbije drie wedstrijden respectievelijk 15, 17 en 20 punten maar ook Gilles Vandecaveye is productief bezig en moet hiervoor niet onderdoen. Door de blessure van Jente De Vries krijgt Hugo Fischer momenteel al zijn kansen.

Bij Knack Volley blijft het uitkijken naar de evoluties in het herstel van zowel Simon Plaskie en Märt Tammearu. En al is het dan geen Europese finale, toch rekenen spelers en staff op de ondersteuning van hun supporters. Mis dus ook deze afspraak niet: woensdag 22 maart 2023 in de Tomabelhal.

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230321_95143180

DeePee 20/03/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.