Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

De bierclash… goed begonnen is half gewonnen

In de jaren 70 was er een regelrechte bieroorlog tussen enerzijds Geuze St-Louis van brouwerij Vanhonsebrouck (onze sponsor met Filou en de maker van ons eigen Touché-bier) en anderzijds een ander merk dat zich meer in het Brusselse situeerde. St-Louis stond in het groot op de shirts van blauw-zwart en dat ander merk op de shirts van paars-wit.

Komende zondag wordt het in de Tomabelhal vanaf 15u wel niet zo hard gespeeld omdat het volleybal zich nu eenmaal op een meer gecultiveerd niveau afspeelt. Wat echter niet zal beletten dat er ten volle zal gestreden worden voor de punten, waarbij emoties nooit uitgesloten worden.

Het ambitieuze Lindemans Aalst noteert momenteel twee verliespartijen (3-2 in Menen en 0-3 thuis tegen Volley Haasrode Leuven) en één winstpartij (3-1 thuis tegen Tectum Achel). Knack Volley prijkt op nummer één met drie overwinningen. Met het thuisvoordeel, de actuele klassering en de historiek van de laatste 10 wedstrijden (9 overwinningen tegen 1 nederlaag in de League Trophy eind 2018) zal er bij de bookmakers weinig geld te verdienen zijn wanneer men die centen inzet op winst voor de thuisploeg.

Een onderlinge oefenwedstrijd in de voorbereidingsperiode eindigde op een 2-2. Een walk-over wordt het dus zeker niet. En met nog meer belangrijke wedstrijden op de agenda (bekerduel tegen Decospan Menen, op bezoek bij het new look Greenyard Maaseik, de start van de Champions League met direct een cruciaal duel in Friedrichshafen) is het een kwestie van ‘goed begonnen is half gewonnen’.

Benieuwd langs welke zijde de tranen vloeien bij het pellen van de ajuinen? Afspraak zondag om 15u.

Ook live te volgen via onderstaande livestream

 

DeePee 19/11/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.