Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Dankjewel vrijwilligers!

Knack Volley Roeselare telt tientallen vrijwilligers in zijn rangen. Enthousiaste supporters met een jarenlange staat van verdienste die voor velen teruggaat naar de periode van ’t Strohof of zelfs sporthal de Zilten. Tel maar uit, vorige eeuw dus…

Momenteel kunnen slechts een beperkt aantal vrijwilligers de thuiswedstrijden bijwonen. Misschien wel ‘the lucky ones’ volgens velen. We sommen even op: de crew-members, de huisfotografen, onze ‘mister’ speaker, de plaatselijke deejay, de mannen van de ledboarding, de ledwall en het scorebord, de verantwoordelijken van de ballenjongens en -meisjes, onze wedstrijdverslaggever, de experten van de video-challenge, een aantal mensen uit de technische staf, …  Stuk voor stuk vrijwilligers die er steeds opnieuw staan en meezorgen voor de positieve uitstraling van de club.

Enkel jammer dat ook de tientallen andere vrijwilligers, die ook steeds op post zouden geweest zijn, nu werkloos én verplicht de wedstrijden van thuis uit moeten volgen. Ook voor hen telt de titel bovenaan dit artikel: DANKJEWEL VRIJWILLIGERS!

eejo 02/03/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.