Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Dankjewel medewerkers van Knack Volley Roeselare

Ze zijn het best te omschrijven als de cava in een  fluitglas, de frietjes bij een biefstuk, de pijltjes op een dartsboard, het cement in The Blue Wall, … kortom onmisbaar! We hebben het hier natuurlijk over de vele medewerkers van Knack Volley Roeselare.  Met een kleine honderdtal waren ze maandagavond aanwezig op de jaarlijkse After Season in de VIP-ruimte van de Tomabelhal, waar ze door voorzitter Rik Vervisch werden verwelkomd en bedankt voor hun grote inzet in het voorbije ‘grand cru’ seizoen.

Niet toevallig waren alle ingrediënten hierboven beschreven ook aanwezig op de gezellige avond. Met als toetje de halve finale en finale van het Knack Volley Darts championship dat betwist werd door Sander Depovere, Stijn D’Hulst (als vervanger van Seppe Rotty), Pieter Coolman en Stefaan Vandecapelle (kine). De trofee, een creatie van de firma Plasticraft van Sam Declercq, ging naar de eindoverwinnaar ‘cool cool’ Pieter. Proficiat Pieter!

eejo 23/05/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.