Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Dagelijkse kost in Leuven… er zijn nog zekerheden

 beeld Rita Pion

Er zijn inderdaad nog zekerheden in het volleybal. Met name dat als de Tweemansblokkers, Marc Willems en Dominique Baeyens, commentaar leveren er gegarandeerd een vijfsetter volgt. Maar nog belangrijker dat als Knack Volley een vijfsetter speelt het deze ook wint.

En met deze zevende overwinning behoudt Knack Volley ook zijn koppositie in de klassering na alweer een prangend duel.

In set één gavan de Leuvenaars niet thuis, noch serverend, noch aanvallend. Knack Volley speelde in een zetel en in een mum van tijd de 15-25 bij elkaar. In set twee liep het een stuk vlotter voor de ploeg van Kris Eyckmans en moest Knack Volley de duimen leggen met 25-21.

In set drie incasseerde de Landskampioen een reeks die de score van 7-9 naar 13-9 deed evolueren. Verdere averij kon vermeden worden (14-13) maar toch leek de set bij 21-17 foetsie. In een ultieme poging werd het weliswaar nog 22-22 maar ging setwinst met het kleinste verschil toch naar Volley Haasrode Leuven (25-23).

Eens te meer toonde het team zijn veerkracht (18-25) om vervolgens in de beslissende vijfde set al snel een geruststellende 2-10 bijeen te spelen. Finaal moest het enthousiaste Leuven zijn meerdere erkennen met 9-15.

Star of the Game Simon Plaskie

beeld Gerdy Geleyn

We zijn benieuwd welke dienst Hendrik Tuerlinckx en zijn ploegmaats Knack Volley nog kunnen bewijzen komende woensdag tegen medeleider Greenyard Maaseik?

Knack Volley mag dan weer geen steken laten vallen tegen de buren uit Menen.

En vergeet ook niet te stemmen voor jullie speler van het jaar!

Hightlghts

Foto’s

 

DeePee 29/03/2024

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.