Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

COVID-update

Beste volleyballiefhebbers,

We vragen jullie bijzondere aandacht voor dit bericht zodat iedereen in de meest veilige omstandigheden, zoals bepaald door de overheid en in overleg met Volley Belgium, de wedstrijden van Knack Volley kan blijven bijwonen. Deze regels zijn van toepassing vanaf 20 november 2021 tot en met 28 januari 2022 voor alle competitiewedstrijden, bekerwedstrijden, oefenwedstrijden en eventuele tornooien.

De club draagt de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren en respecteren van deze maatregelen en rekent hierbij dan ook op de medewerking van iedereen.

Boven de 12 (twaalf) jaar krijg je enkel toegang tot de wedstrijden in de Tomabelhal mits het voorleggen van ofwel een geldig Covid Safe Ticket (CST) ofwel een recente negatieve PCR-test (ook een snelle Antigeen (AG) test bij de apotheker) ofwel een herstelcertificaat.

– Eén van bovenstaande documenten of app moet samen met de identiteitskaart voorgelegd worden.

– Het gebruik van het mondmasker is verplicht tijdens de volledige aanwezigheid in de infrastructuur (dus ook in de gangen, in de cafétaria’s, enz..). Deze regel is van toepassing voor iedereen boven de leeftijd van 10 (tien) jaar.

Ook in deze blijvende strijd die het volleybal overstijgt geldt onze leitmotiv : ‘One Team, One Family’.

DeePee 20/11/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.