Jeugdnieuws, Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Bram Van den hove wordt Algemeen Jeugdcoördinator bij Knack Roeselare

Bram Van den hove wordt vanaf volgend seizoen Algemeen Jeugdcoördinator (dus voor alle jeugdreeksen van Baltuin tot en met Knack B) bij Knack Roeselare. Hij volgt hiermee Hanne Descheemaeker en Bart Hungenaert op, respectievelijk Jeugdcoördinator Baltuin t/m U15 en Jeugdcoördinator U17 t/m Knack B.

Bram heeft een verleden als jeugdcoördinator en jeugdtrainer bij Haasrode-Leuven (2010-2018). In die periode was hij ook selectie- en detectietrainer bij de Vlaams-Brabantse Volleybalbond (2013-2017). Maar vooral zijn jaar in Italië springt in het oog. In 2018-2019 combineerde Bram studies Psychologie aan de Universiteit van Padova met zijn volleybalinteresse. In dat jaar was hij aan de slag bij Imoco Volley School Conegliano (één van de drie regionale volleybalscholen) en bij  Chions Fiume Veneto Volley (als hoofdtrainer van een U16- en een U15-meisjesteam).

Op studiegebied behaalde Bram van den hove een Master Pedagogische Wetenschappen met optie orthopedagogiek aan de KULeuven.

In combinatie met deze nieuwe uitdaging blijft Bram verder actief als assistent-trainer naast Steven Vanmedegael bij Knack Volley A.

We wensen Bram van harte welkom in de grote Knack Roeselare jeugdwerking.

eejo 26/01/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.