Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Boodschap van de voorzitter

Beste Knack Volley vrienden,

In de aanloop naar Kerstmis kijken we enerzijds terug naar het afgelopen, succesvolle, sportieve seizoen en anderzijds naar wat de toekomst ons brengen mag. Knack Volley Roeselare wist de dubbel, beker en landstitel, te winnen en was er een Supercup geweest, spraken we wellicht van een treble. Door de verschillende corona maatregelen was het wekelijks een huzarenstukje om alle wedstrijden op een vlotte manier te laten doorgaan. Via de live-stream waren de wedstrijden van thuis uit te volgen en tijdens de play-offs konden we die zelfs live beleven via de tv-uitzendingen van Telenet en Proximus en de Sporza live-stream. Het blijft wel heel spijtig dat we de hoogtepunten niet konden delen met spelers en supporters onder elkaar. In de voorbije corona-tijden kenden we ook momenten van pijn toen een aantal supporters van ons heengingen. We denken aan hen en aan hun dierbaren en leven diepbeproefd met hen mee.

Ondertussen zijn we gestart aan een nieuw seizoen, voor Knack Volley Roeselare een waar scharnierjaar. Veel jonge, nieuwe medewerkers komen na een mooie overdracht, deskundig doorgegeven door hun voorgangers, hun verantwoordelijkheden opnemen. Hendrik Tuerlinckx kreeg “an offer you can’t refuse” voor de toekomst gepresenteerd en gaf de kapiteinsband door aan Matthijs Verhanneman. Organising Director Gerdy Geleyn en Yves Cnudde namen de taken over van Champions League Director Guido Declercq. Dirk Horrie schoof van scheidsrechtersverantwoordelijke door naar Team Manager in opvolging van Patrick Callens. Paul D’haene werd als persverantwoordelijke het nieuwe gezicht naast Johan Eeckhout. Met Dieter Geleyn werd de scouter-staf van trainer Steven Vanmedegael, met assistent-trainer Bram Van den hove en scouter Ann Van Landeghem, verder uitgebreid. Ook de supporters bleven niet stilzitten. Supportersclub “Het animatieteam” heeft ruimte gemaakt voor een nieuwe verjongde supportersvereniging “The Blue Wall”. Iedereen blijft zich met veel energie en hopen liefde inzetten voor Knack Volley Roeselare. Telkens wordt de fakkel deskundig doorgegeven. Ook dat is een kunst. En ook dat is ONE TEAM ONE FAMILY.

Zowat elke club in de EuroMillions Volley League wist ondertussen overwinningen af te wisselen met tegenslagen. Het belooft een spannende competitie te worden. Voor Knack Volley Roeselare volgt er helaas geen zevende beker op rij. Daar zorgden onze buren uit Menen voor, die ondertussen ook door het verrassende Caruur Gent werden uitgeschakeld. In Friedrichshafen was een schare sponsors en supporters getuige van een mooie overwinning op verplaatsing in de Champions League. Ondertussen ook het laatste wapenfeit met supporters in de zaal. Corona slaat opnieuw toe en laat voorlopig geen supporters toe in de sportzalen. Laat ons echter hopen dat we een veilige periode mogen inluiden in 2022. Want we voelen als spelers en supporters dat de energie die we uitwisselen het verschil maakt. Zeker bij een familieclub als Knack Volley Roeselare speelt dit meer dan ooit mee.

Wij wensen jullie allen van harte een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar toe met het gezin en de familie.

En hopelijk kunnen we heel binnenkort samen het glas heffen op het nieuwe jaar 2022.

Met vriendelijke groeten,

Francis De Nolf, en het bestuur van Knack Volley Roeselare

24/12/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.