Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Bonne chance François Lecat!

Toen halverwege het seizoen bleek dat het met Filip Gavenda niet zou lukken, moest Knack Volley onverwacht op zoek naar een waardige vervanger. Een ervaren opposite werd niet gevonden, maar mits het doorschuiven van Stijn van Schie, kwam er wel een ervaren receptie-hoek in het vizier: François Lecat. Hoe ervaren? Lees maar mee: Axis Shanks Guibertin, Euphony Asse-Lennik, Noliko Maaseik en Lindemans Aalst (België), Netwerk STV (Nederland), Calzedonia Verona, Tonno Callipo Calabria Vibo Valentia en Peimar Volley (Italië), Narbonne Volley (Frankrijk) en tenslotte Al Arabi (Qatar).

Het siert de 29-jarige Red Dragon dat hij, rekening houdende met de moordende concurrentie op de receptie-hoek bij Knack Volley, zijn ervaring en motivatie op elke training liet blijken en zo mee het hele team naar een hoger niveau hielp optillen. Hij was ook altijd paraat om op moeilijke momenten in te vallen.

De Knack Volley-famile wenst François te bedanken voor zijn professionele houding en wenst hem alle succes toe in zijn verdere carrière. Merci beaucoup et bonne chance François!

GDI 10/05/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.