Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Bienvenue aux Wawas

We kunnen ons voorstellen dat de nieuwe kapitein aan het roer van VBC Waremme, Frédéric Servotte, met een tevreden gevoel terugkijkt op hun competitiestart. Na vier wedstrijden (twee gewonnen, twee verloren) prijken ze op een mooie vijfde plaats op respectievelijk één punt van Volley Haasrode Leuven en drie punten van Greenyard Maaseik. Maar deze ploegen hebben al een wedstrijd meer afgewerkt!

Vooral de 3-2 nederlaag bij Greenyard Maaseik maakte indruk omdat de Warémiens het moesten stellen zonder twee geblesseerde spelers en tijdens de wedstrijd ook nog eens het noodlot toesloeg bij Pierre Perin (inderdaad de broer van). Roman Abinet kende één van zijn hoogdagen en was bijwijlen niet af te stoppen. Maar de prestaties van zowel Vianney Vandooren, Jippe Schroeven, Samuel Fafchamps als Pierre Perin mochten ook gezien worden.

Sinds hun herintrede in de hoogste regionen van het Belgische volleybal probeert VBC Waremme nog steeds een set weg te kapen tegen Knack Volley Roeselare. Benieuwd of het deze maal zal lukken. De partij staat onder de leiding van eerste scheidsrechter Thien Khuc die geassisteerd wordt door Kris Van der Linden.

De wedstrijd is ook te volgen via de Livestream via deze link.

We verwelkomen zaterdagavond Erben Decleir uit Roeselare, student tweede jaar Journalistiek aan HOWEST. In het kader van zijn opleiding verzorgt hij bij deze wedstrijd een liveblog die gevolgd kan worden via deze link.

Maar niets gaat uiteraard boven de real stuff en jullie aanwezigheid in de Tomabelhal.

DeePee 17/11/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.