Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Bezoek uit Achel

Er komen veel goede en lekkere producten uit Achel zoals de Achelse Kluis, een trappistenbier uit de Sint-Benedictusabdij van Achel, officieel de abdij Onze-Lieve-Vrouw-van-La-Trappe-van-de-Heilige-Benedictus geheten. Maar ook Achelse Blauwe, een zachte, romige, doch verrassend pikant smakende blauwschimmelkaas van rauwe koemelk met een unieke blauwgeaderde, gemarmerde structuur die niet doorspiest wordt, zoals bij de bekende Franse kazen.

Of de Hamonter Teutenkoek voor bij gerechten zoals  ‘Nootjes van hert, cantharellen, jus van Achel Trappist en crumble van Hamonter Teutenkoek’, ‘Reerugfilet met Achel Trappist en Grevenbroecker’ of ‘Lasagne met Hamonter asperges en Grevenbroecker’ die iedereen doen watertanden.

Helaas voor de Noord-Limburgers kende hun volleyteam een minder goede start in de Lotto Volley League en kon men slechts op de voor hen vijfde speeldag eerste setwinst boeken. Ondanks de 31 punten van hun linkshandige Deense opposite Hendrik Dahl, de 21 punten van Max Staples en de 18 scores van youngster Michiel Franssen leverde hen dit slechts één schamel punt op.

Hun bekeravontuur is inmiddels ook reeds over, daar zorgde Knack Volley Roeselare voor. Ongetwijfeld zal de nieuwe coach, Jan Vanvenckenray, hopen dat de thuisploeg reeds met hun gedachten bij het komende Champions League-duel tegen Lube Civitanova zit. Maar wat ons betreft vrezen wij voor hem dat dit niet het geval zal zijn. First things first redeneert coach Steven Vanmedegael ongetwijfeld.

We kondigen voor deze wedstrijd ook een primeur aan: indien we technisch alles rond krijgen dan mogen de livestreamkijkers voor het eerst ook livecommentaar verwachten. Na zijn geslaagde liveblog van de wedstrijd tegen VBC Waremme vonden we Erben Decleir, tweedejaars student journalistiek HOWEST, bereid om deze livecommentaar op zich te nemen bij wijze van experiment. Stop ook niet met kijken want aansluitend op de wedstrijd neemt hij ook nog een interview af van één of meerdere actoren.

Graag vernemen we van de kijkers ook hun bevindingen, suggesties. We verwelkomen graag jullie beschaafde reacties en opbouwende input bij onze twee persverantwoordelijken op volgende mailadressen: johan.eeckhout@knackvolley.be of paul.dhaene@knackvolley.be

Maar voor alle anderen maken we zaterdagavond afspraak in de Tomabel hal waar de wedstrijd zoals steeds om 20.30u uit de startblokken schiet.

 

DeePee 24/11/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.