Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Beslissende wedstrijdag in de Qualification Round?

Door de vier uitzeges, waarvan drie nipte en één ruime, beschikken de nummers één tot vier over de beste troeven om door de stoten naar de Champions Final 4. Met bovendien, in geval van nood, een tweede kans in eigen huis lijken de meeste teerlingen op het eerste zicht geworpen. Alhoewel in de bekerfinales in het volleybal en het voorbije weekend ook in het basketbal de gedoodverfde favoriet toch de boot inging en voorzichtigheid altijd geboden blijft. Kortom, het wordt opnieuw een boeiende avond in de EuroMillions Volley League.

Knack Volley Roeselare bood zijn tegenstander zaterdagavond geen schijn van kans en lukte alweer een clean sheet (16-25, 16-25, 17-25). Coach Steven Vanmedegael kon, tot grote vreugde van onze trouwe aanhang, opnieuw een beroep doen op kapitein Matthijs Verhanneman. Die werd zaterdagavond in aanval preventief nog wat gespaard. En dus namen onze middenmannen, Pieter Coolman (12 ptn) en Rune Fasteland (12 ptn), de taak dan maar op zich om het puntenaantal op te schroeven. De bijdrage die opposite Michiel Ahyi (13 ptn) leverde bracht hem trouwens de trofee Star of the Game op.

Hoe woensdagavond de ploegsamenstelling er zal uitzien, wie de puntenslokop wordt, of VBC Waremme erin slaagt setwinst binnen te halen en veel meer van dat, daarvoor word je verwacht in de Tomabelhal.

Ontdek vrijdag de nieuwe animated GIFs van Knack Volley, afspraak op de website!

DeePee 15/03/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.