Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Berlin Recycling Volleys 5 – Knack Volley Roeselare 3

De eindbalans, na twee oefenwedstrijden in het Horst-Korber-Zentrum, valt in het voordeel uit van de ploeg van trainer Cedric Enard (FRA).

In wedstrijd één deed Steven Vanmedegael telkens beroep op Märt Tammearu, Matthijs Verhanneman, Pieter Coolman, Stijn D’Hulst, Maicon Leite, Michiel Ahyi en Dennis Deroey. Sander Depovere en Seppe Rotty kwamen af en toe aan service terwijl Rune Fasteland ingezet werd als blokversterking in plaats van Stijn.

Op de website van de Duitse ploeg lezen we over dit eerste duel (https://www.berlin-recycling-volleys.de/news/aktuell/56-news/6029-testspiele-beginnen) dat de thuisploeg over de vier sets heen elf aces kon scoren terwijl voor Knack Volley dit aantal op twee bleef steken.

De setstanden: 25:21, 23:25, 25:17, 25:27

Na zijn intensieve passage bij zijn nationale ploeg kreeg Märt Tammearu preventief wat rust voorgeschreven en ook Maicon Leite mocht voor de tweede oefenwedstrijd zijn trainingsvest aanhouden. Zo kwamen Seppe Rotty en Rune Fasteland in de basisopstelling. Vanaf set drie kwam Sander Depovere aan de pass en mocht Simon Plaskie kapitein Matthijs vervangen. In de vierde set werd Maicon toch ingezet om Pieter te vervangen.

Geen ‘puntendeling’ deze keer maar wel enkele spannende sets: 25:23, 21:25, 26:24, 25:22.

DeePee 10/09/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.