Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Arrivederci Popeye

Eerst droomde hij van de Volleybalschool, de volgende stap was dromen om professioneel volleyballer te worden. En misschien een beker te winnen, wie weet Landskampioen te worden. Hij droomde ervan verkozen te worden tot ‘speler van het jaar’ bij Knack Volley Roeselare. Het parcours van Roeselarenaar Mathijs Desmet bewijst dat dromen niet altijd bedrog zijn en kan als inspiratie- en motivatiebron gebruikt worden voor de vele jonge mensen die dezelfde of andere dromen koesteren, via de volleybalschool of via een andere weg.

Dat hij de harten van vele supporters en volleyliefhebbers gestolen had staat buiten kijf. Knack Volley Roeselare en zijn supporters hadden hem graag nog enkele seizoenen in het blauwe shirt zien spelen (ook wij hebben immers dromen) maar Mathijs kiest voor een volgende stap in zijn dromen: de overstap naar het Mekka van het volleybal, Italië. Wie hem aan het werk wil zien moet naar Noord-Italië, naar een stad met een prachtig historisch centrum. Niettegenstaande er in andere media een naam van een club circuleert wenst Knack Volley Roeselare aan Mathijs het genoegen te gunnen zelf de naam van zijn toekomstige club op het door hem gekozen tijdstip aan te kondigen.

Knack Volley Roeselare dankt Mathijs Desmet voor de voorbije, mooie en succesvolle jaren en wenst hem alle succes toe in de uitbouw van zijn internationale carrière.

 

 

DeePee 09/05/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.