Nieuws

deel dit nieuwsbericht:

Afspraken rond het Covid Safe Ticket

De gezondheid van de volleyballiefhebbers ligt Knack Volley nauw aan het hart bovenop het feit dat de club steeds in orde wil zijn met de wettelijke bepalingen.

Daarom zal elke bezoeker aan de ingang zijn/haar Covid Safe Ticket moeten tonen samen met zijn/haar ID-kaart en het toegangsticket of Knack Volley abonnement. Indien er geen geldig Covid Safe Ticket kan worden getoond, krijg je helaas geen toegang tot de wedstrijd.

Het Covid Safe Ticket is op vandaag de veiligste manier om een volleybalwedstrijd te organiseren. Bij het gebruik van het Covid Safe Ticket vallen de regels rond het dragen van een mondmasker (deels) weg en gelden er geen afstandsbepalingen.

Een goede raad : kom tijdig naar de Tomabelhal en hou je toegangsticket of abonnement, je ID-kaart en Covid Safe Ticket klaar zodat lange wachtrijen kunnen worden vermeden.

WAT IS HET COVID SAFE TICKET?

Het Covid Safe Ticket is je Covid certificaat. Er bestaan drie verschillende soorten certificaten:

1) Een persoonlijk COVID-certificaat (op papier of digitaal op je smartphone) bewijst dat je volledig gevaccineerd bent tegen het COVID-19-virus.

2) Met een testcertificaat kan je bewijzen dat je een COVID-19-test onderging waarvan het resultaat negatief was. Dit kan via een PCR-test (geldig vanaf het moment van afname tot 2 dagen erna) of een antigeentest/sneltest (geldig vanaf het moment van afname tot 1 dag erna)

3) Een herstelcertificaat toont aan dat je hersteld bent van COVID-19 na een eerdere positieve COVID-19-test

Om je persoonlijke COVID-certificaat te verkrijgen, installeer je de CovidSafeBE-app. Je kan het ook downloaden via één van de volgende sites of een papieren certificaat aanvragen. De informatie is te vinden via https://covidsafe.be/#what.

VOOR WIE?

Deze maatregelen zijn enkel en alleen van toepassing voor de wedstrijden van Knack Volley A (ook voor de uitwedstrijden).

Elke bezoeker vanaf 12 jaar is verplicht om zijn/haar Covid Safe Ticket te tonen bij de ingang. Hier zijn geen uitzonderingen mogelijk.

Knack Volley Roeselare dankt je nu reeds voor jullie medewerking.

DeePee 20/10/2021

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.