Jeugdnieuws

deel dit nieuwsbericht:

4 van de 5 jeugdteams spelen de finale !! – alsook Knack B (nat) en Knack C (prov)

Proficiat en dank u wel.
Proficiat aan de Knack-teams die de finale van de provinciale bekercompetitie bereikt hebben. 4 van de 5 jeugdteams spelen op paaszaterdag 16 april de finale in de Tomabelhal te Roeselare. Knack C (provinciaal spelende ploegen) en Knack B (nationaal spelende teams) strijden op paasmaandag (18 april) voor de provinciale bekers in De Haan. Dank u wel aan iedereen die zijn steen(tje) hiertoe heeft bijgedragen en aan de talrijk opgekomen supporters !
Ook een ferme dank u wel aan alle medewerkers/vrijwilligers die afgelopen weekend de handen uit de mouwen staken om de organisatie van de halve finales (zowel meisjes op zaterdag als jongens op zondag) mee tot een goed einde te brengen.
We vergeten ook niet om een welgemeend dankwoord te richten aan onze zaalwachters en aan de medewerkers van onze Bistro die ervoor zorgden dat niemand honger of dorst moest lijden.
One team onze family !
Op naar de finales !
Johny

- 02/04/2022

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.