Jeugdnieuws

deel dit nieuwsbericht:

23/09/23 : Knack B – Packo Zedelgem 3-0!

Eerste thuiswedstrijd van de mannen van Knack B. En wat voor één.
Knack – Zedelgem. De gebroeders Debusschere tegenover elkaar.
Meestal spannende, energievretende wedstrijden.
De maidenmatch van onze nieuwe coach, Nyk. Hij kon zich, net als de nieuwkomers Axel en Joren, voorstellen aan het thuispubliek.
Mathijs, Tim en Wout maken al enkele jaren deel uit van de meubelen van Knack en zijn door de meeste aanwezigen wel gekend. Niettemin ook welkom hé mannen.
Goed de wedstrijd zelf dan.
Over set één kunnen we redelijk kort zijn. Zedelgem vond geen oplossing om de opgetrokken muur te passeren en onze boys hielden het fouten% meer dan goed onder controle.
Resultaat 25-13.
Set 2 was van een ander kaliber. Zedelgem maakte van de kampwissel gebruik om enkele nieuwe spelers in het team te droppen en met resultaat.
Flink uitgevochten duels aan het net en een prima verdediging van de Packomannen zorgden voor een zenuwachtig scoreverloop. Pas op het einde vond Packo geen antwoord op de tempoversnelling van onze Knackies.
Set 3, ongewijzigde opstelling bij Knack, maar met een nieuwe setter bij de bezoekers, was er één die spannend zou blijven tot helemaal op het einde.
Net zoals de wedstrijd begonnen was, eindigde set 3 met een x-aantal kill-blocks. Point, set and game. 3 welgekomen punten voor Knack.
Bedankt aan het opgekomen publiek om onze mannen vocaal aan te sporen. Jullie waren geweldig. Meer van dat zou ik zeggen 😉.
Speciale dank aan Rob en C° om helemaal onverwachts en op ’t laatste moment in te vallen als markeerder. Merci
Volgende wedstrijd 30/9 – 16u – Caruur Gent B – Knack B. Allen welkom uiteraard.
Dirk

- 25/09/2023

onze nieuwsbrief

Het is niet onze ambitie om je mailbox te overladen met nutteloze mails maar om je op de hoogte te houden van de belangrijkste gebeurtenissen in onze club.
Wil jij als eerste de nieuwtjes weten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.