Jeugdnieuws

deel dit nieuwsbericht:

08/04/23: TWEEDE BEKER IS BINNEN VOOR U19

Roeselare opende dominerend de eerste set van deze bekerfinale. De hoge servicedruk smoorde alle  Torhoutse aanvallende impulsen in de kiem wat ook al een hoog Roeselaars blokrendement opleverde. Via een plaatsbal scoorde Neamu de 8-1 voor Knack. Rembert sprokkelde wel wat tegenpunten maar dichter dan 22-10 leidde dat niet. Het was overigens diezelfde Neamu die voor Knack die eerste set naar 25-10 beslechtte.

Roeselare denderde begin eerste herneming op datzelfde hoge niveau door naar  weer 8-1 en 12-2 die door Piepers op het bord geklopt werd. Rembert kwam wel beter in de wedstrijd en kon de achterstand bij 20-14 naar zes punten doen krimpen. Meer zat er die tweede beurt evenwel niet meer in en knack verdubbelde 25-18.